Matematik

isoler x

02. marts 2008 af royal-chika (Slettet)
i udtrykket

T = 0,58 * kvadratroden af hele udtrykket 1+12(0,060)^2/0,060


tak (:

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2008 af Danielras (Slettet)

Der er ikke noget x.

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2008 af Stenalt (Slettet)

#1 Det er jo nok også det der gør opgaven svær... Hehe...

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)

prøv at tage et rigtig godt kig på opgaven én gang til, for som nævnt, mangler der angiveligt noget.

Svar #4
02. marts 2008 af royal-chika (Slettet)

ja hov :P skrev det forkerte ind .

det var udtrykket

2,0 = 0,58 * kvadratroden af 1+12x^2/x

Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2008 af dnadan (Slettet)

altså:
2.0=0.58*sqrt( (1+12x^2)/x) )
del først med 0.58, hvorefter hele ligningen(både på højre og på venstre side sættes) sættes i anden, hvormed du nu kan reducere dig ned til en ganske almindelig andengradsligning.

Skriv et svar til: isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.