Almen studieforberedelse (AT)

Kort rettelse

02. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)
Hej. Er der en der evt. har lyst til at læse min metode igennem? Jeg skriver om global opvarmning i samfundsfag og naturgeografi. Vil blive rigtig glad hvis der lige var en der hurtigt ville læse den igennem. Den er meget kort.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2008 af hackerjohn (Slettet)

du ligger den bare op...

Svar #2
02. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

Okey. Så må du lige sige om det lyder fuldstændig tåbeligt. Jeg har skrevet at det ikke kan måles i tal, men er blevet lidt i tvivl.

I naturgeografi vil jeg undersøge hvad global opvarmning er, og hvilke konsekvenser den har. Jeg vil anvende den kvalitative metode, men jeg vil ikke selv lave eksperimentelle studier eller observationer, men læse mig til, hvad tidligere observationer har vist. I samfundsfag vil jeg ligeledes bruge den kvalitative metode. Jeg vil sammenligne Bjørn Lomborg og Al Gores holdninger til den globale opvarmning, og skabe viden om deres synspunkter. Jeg har valgt den kvalitative metode, da jeg ikke synes mine problemstillinger kan måles i tal. Den sigter i stedet på forhold, hvor mange forskellige muligheder ikke gør dette rimeligt, da der er forskellige holdninger til, og opfattelser af den globale opvarmning. Det centrale i den kvalitative metode er, at jeg opnår en forståelse for det problemområde jeg gerne vil undersøge, og på den måde går man mere i dybden med emnet. Man får viden om hvordan de forskellige begivenheder, handlinger mv. er blevet opfattet og har påvirket de pågældende personer.


Svar #3
02. marts 2008 af Bruger88 (Slettet)

Andre må også meget gerne komme med en kommentar : )

Skriv et svar til: Kort rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.