Matematik
diff
04. marts 2008 af
rosiette (Slettet)
jeg har en funktion f f(x) = 2x+ e^3x
bestem f`(o)
differenter man den så først og sætter den i lig 0 bagefter?
bestem f`(o)
differenter man den så først og sætter den i lig 0 bagefter?
Svar #2
04. marts 2008 af rosiette (Slettet)
uha.. jeg kan ikk huske hvordan man gør det ...kan du komme med et eksempel mathon
Svar #3
04. marts 2008 af Spera (Slettet)
f'(x) = 2 + 3*e^3x <--- (Da e^3x er en sammensat funktion)
f'(0) = 2 + 3*e^(3*0) = 5
f'(0) = 2 + 3*e^(3*0) = 5
Skriv et svar til: diff
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
