Matematik
funktionstabel
04. marts 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Hvad er nu en funktionstavel?
Svar #2
04. marts 2008 af Lisa02 (Slettet)
Så hvis man har en funktion der hedder: f(x)=2x+3x+9
Og man så har sat 2 ind på x-værdien.
Gøre man så såldes: f(2)=2*2+3*2+9
Og man så har sat 2 ind på x-værdien.
Gøre man så såldes: f(2)=2*2+3*2+9
Skriv et svar til: funktionstabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
