Matematik
Vektorregning
04. marts 2008 af
gumblix (Slettet)
En linje l har parameterfremstillingen (x,y,z) = (1,1,1)+t(-2,1,5)
Undersøg om P(4,-1,6) er et punkt på l.
Hvordan gør jeg?
Jeg skal vel have omskrevet parameterfremstillingen for l. Til planens ligning, oder was? Og hvis ja, hvorledes?
Undersøg om P(4,-1,6) er et punkt på l.
Hvordan gør jeg?
Jeg skal vel have omskrevet parameterfremstillingen for l. Til planens ligning, oder was? Og hvis ja, hvorledes?
Svar #1
04. marts 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Ud fra din parameterfremstilling ved du:
x=1-2t
y=1+t
z=1+5t
Indsæt koordinaterne fra P på x, y og z's plads og se, om du kan finde en entydig løsning til de tre ligninger. ;)
x=1-2t
y=1+t
z=1+5t
Indsæt koordinaterne fra P på x, y og z's plads og se, om du kan finde en entydig løsning til de tre ligninger. ;)
Skriv et svar til: Vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
