Fysik
vandbølger
07. marts 2008 af
mikeh (Slettet)
HEj.. igen sidder j med en opgave jeg fatter keine af :(
vandbølger svinger med perioden 1,8 s. deres udbredelsesfart v kan beregnes ;
v = sqrt ( ( g * lamdha) / 2 * phi ) )
her skal jeg jo så finde lamdha for at kunne udregne den..
jeg har en formel der hedder
lamdha* (1/ T ) = lamdha * frekvens
frekvensen kan da skrives således: 1 / T = 1/ 1.8 ikke?
hvis det kan det får jeg lamdha = 0?
please er der ikke en der vil hjælpe :S
vandbølger svinger med perioden 1,8 s. deres udbredelsesfart v kan beregnes ;
v = sqrt ( ( g * lamdha) / 2 * phi ) )
her skal jeg jo så finde lamdha for at kunne udregne den..
jeg har en formel der hedder
lamdha* (1/ T ) = lamdha * frekvens
frekvensen kan da skrives således: 1 / T = 1/ 1.8 ikke?
hvis det kan det får jeg lamdha = 0?
please er der ikke en der vil hjælpe :S
Svar #1
07. marts 2008 af mikeh (Slettet)
jeg har udregnet den, og får bølgelængden til 0.8 meter?
er der nogenlunde rigtigt :S
er der nogenlunde rigtigt :S
Skriv et svar til: vandbølger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
