Matematik
monotoni
07. marts 2008 af
reinholdt_w (Slettet)
f’(X)=(x+3)(x+1)^2(x-1) Hvordan bestemmer jeg monotoniforhold her?
Svar #1
07. marts 2008 af Munck (Slettet)
Finder ud af hvor den afledede er lig med 0, også tjekker du hvordan funktionen ændrer sig når man bevæger sig væk fra nulpunkterne.
Svar #2
07. marts 2008 af reinholdt_w (Slettet)
Jeg forstår det ikke? Ville du ikke hjælpe mig med den?
Svar #3
08. marts 2008 af Sherwood (Slettet)
f’(X)=(x+3)(x+1)^2(x-1)
f'(x)=0 <=> 0=(x+3)(x+1)^2(x-1)
Benyt herefter nulreglen til at finde toppunkterne. Herefter kan du så lave en monotoniundersøgelse for til sidst at opstille dine intervaller.
f'(x)=0 <=> 0=(x+3)(x+1)^2(x-1)
Benyt herefter nulreglen til at finde toppunkterne. Herefter kan du så lave en monotoniundersøgelse for til sidst at opstille dine intervaller.
Skriv et svar til: monotoni
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
