Matematik

hjælp

12. marts 2008 af Cristiano90 (Slettet)
hej nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave.

Gøre rede for Newtons afkølingslov: P=a·?T=a·(T-T_omg ), forklare de indgående størrelser og vise, at den kan omskrives til ligningen
dT/dt=-k·(T-T_omg )
Hvad afhænger k i denne ligning af?

mange tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2008 af DanielPetersen (Slettet)

du kan også skrive her istedet for at sende truende privatbeskeder ;)

Svar #3
12. marts 2008 af Cristiano90 (Slettet)

jamen så virker det ikke så meget truende..

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2008 af The Master (Slettet)

hvad har det med zionismen at gøre Daniel??

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.