Fysik

serieforbindelser

20. marts 2008 af 215 (Slettet)
hej

jeg har en opgave om serieforbindelser og ville spørge om der nogen ville hjælpe mig

jeg har serieforbindelse med 3 modstande
R1= 3kohm med 5 volt igennem
R2 = 50 Kohm
R3 = 10 kohm

jeg skal finde ud af hvad den totale volt er og
finde volten i V2 og V3

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=487428

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2008 af mathon

I = (5 V)/(3*10^3 Ohm) = ((5/3)*10^(-3))*((Ohm*A)/Ohm) = (5/3)*10^(-3) A = (5/3) mA

Skriv et svar til: serieforbindelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.