Matematik
monotoniforhold
21. marts 2008 af
sivry (Slettet)
f(x)=xe^(x)-1
burde f´(x)=0 ikke være -1?
Ti-interaktive siger 1.
Kan nogen give en forklaring???
burde f´(x)=0 ikke være -1?
Ti-interaktive siger 1.
Kan nogen give en forklaring???
Svar #2
21. marts 2008 af Michaelosm (Slettet)
f'(x)=e^(x)+xe^(x), så f´(x)=0 for x=-1. Hvis dit program siger noget andet har du sikkert tastet det forkert ind i programmet.
Svar #3
21. marts 2008 af sivry (Slettet)
jeg har indtastet følgende i TI-Interaktive:
define f(x)=xe^x-1
derefter har jeg bedt om følgende:
d(f(x),x)|x=0
TI løsning = 1
define f(x)=xe^x-1
derefter har jeg bedt om følgende:
d(f(x),x)|x=0
TI løsning = 1
Skriv et svar til: monotoniforhold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
