Matematik
funktionsvariatioiner
21. marts 2008 af
TheTank (Slettet)
hey, jeg er i gang med at læse til eksamen i mat.
og kigge på hvordan man finder funktionsvariationen i en andengradsligning, men kan simpelthen ikke huske hvordan man gør, og kan heller ikke finde mine notater for det.
så jeg kan lægge et eksempel på en andengradsligning og hvis i kan og vil, måske fortælle/vise mig hvordan man finder frem til løsningen.
fx:
f(x)=-2x^2-8x-6
og kigge på hvordan man finder funktionsvariationen i en andengradsligning, men kan simpelthen ikke huske hvordan man gør, og kan heller ikke finde mine notater for det.
så jeg kan lægge et eksempel på en andengradsligning og hvis i kan og vil, måske fortælle/vise mig hvordan man finder frem til løsningen.
fx:
f(x)=-2x^2-8x-6
Svar #2
21. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Løs først f(x)=0
Indsæt herefter værdier mellem/før/efter nulpunkterne, så vil du se, om grafen da er over eller under x-aksen.
Indsæt herefter værdier mellem/før/efter nulpunkterne, så vil du se, om grafen da er over eller under x-aksen.
Skriv et svar til: funktionsvariatioiner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
