Matematik

substitution

22. marts 2008 af donson (Slettet)
bestem arelaet af punktmængden M, afgrænset af grafen for f , koordinatsystemet og linjen med ligningen x=3:
f(x)=kvadratrod(13 -x^2), hvor -kvadratrod(13)_< x_< 3.

Det bliver sgu´noget rod med de her symboler, men _< betyder "mindre end- eller lig med"

jeg kan godt noget af vejen selv, men må stå af nå jeg skal "urydde x"...

håber på hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2008 af ibibib (Slettet)

Mon ikke at du skal benytte en grafregner eller lignende?

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2008 af mathon

substituer
x = sqrt(13)sin(theta)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/105170

Svar #4
22. marts 2008 af donson (Slettet)

først mange tak.
enten er jeg helt ude i hampen eller ....
men hvorfor kommer theta ind i billedet det forstår jeg ikke helt.
håber du har tålmodighed tila t svare.

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2008 af mathon

se #2

Svar #6
22. marts 2008 af donson (Slettet)


Jeg takker mange gange, men jeg forstår stadig ikke og prøver at sove på det til i morgen, måske det giver mere mening.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2008 af mathon

...om du kalder vinklen theta eller v or whatever, har ingen indflydelse på beregningerne...


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. marts 2008 af dnadan (Slettet)

Såfremt det er gymnasial matematik skal du som #1 skriver benytte grafregneren, thi den ikke er mulig at løse med gymnasialle regnemetoder.

Svar #9
24. marts 2008 af donson (Slettet)

tak for hjælpen. og må er kende at ikke alt skal løses i hånden.. Mange tak for hjælpen

Skriv et svar til: substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.