Matematik
hjælp til lininger
26. marts 2008 af
caroline07 (Slettet)
løs for x>0
1. X^2 = 6,37
2. X^3,7 = 24
3. 444,5* X^4,567 = 123,5
1. X^2 = 6,37
2. X^3,7 = 24
3. 444,5* X^4,567 = 123,5
Svar #1
26. marts 2008 af badooo (Slettet)
Og dine egne bud er..?
Det er ikke en "lav-mine-lektier-for-mig"-central. Skriv, hvad problemet er, så skal du nok få hjælp.
Det er ikke en "lav-mine-lektier-for-mig"-central. Skriv, hvad problemet er, så skal du nok få hjælp.
Svar #2
26. marts 2008 af Isomorphician
x^2 = 6,37
(x^2)^(1/2) = 6,37^(1/2)
x^(2*(1/2) = 6,37^(1/2)
x^1 = x = 6,37^(1/2)
Prøv selv med resten
(x^2)^(1/2) = 6,37^(1/2)
x^(2*(1/2) = 6,37^(1/2)
x^1 = x = 6,37^(1/2)
Prøv selv med resten
Skriv et svar til: hjælp til lininger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
