Studievejledning

Gym -> Hf, fravær?

26. marts 2008 af Katteape (Slettet)
Mange indlæg fra mig, men pøj med det.

Jeg går i 1. g lige nu, men har søgt Hf (fra august). Jeg er meget bekymret for ikke at komme ind, men hvis jeg har mit forløb i gymnasiet, vil det i de fleste tilfælde være nok for at komme ind på Hf (2-årig)?
Mit snit fra 2. termin i år var 8,5, men jeg aner ikke hvorvidt det er godt eller dårligt xD

Så til mit rigtige spørgsmål; jeg går lige nu på den klassiske studieretning med græsk og latin, og de to fag er også en lille del av at jeg vælger at skifte. Jeg er træt af de fag, og kan bare ikke finde ud af noget.
Hvis jeg pjækker/lader være med at møde til resten af de moduler vi skal have dette år, vil det så have noget at sige for min ansøgning til Hf? Til nu har vi haft omtrent halvdelen af de moduler vi skal have i både græsk og latin, og jeg har ikke noget fravær.
Også med mit skriftlige fravær; jeg gider ikke at lave mine opgaver hvis jeg ikke /skal/ lave de, for jeg kan godt mærke, at det går ud over mit humør.
Så hvis jeg bare siger "skid med det" til de to fag ud dette år, vil det gå ud over andet end min fraværsprocent i de fag? Hovedgrunden for at jeg vil gå ud 1. g er at jeg meget gerne vil fuldføre matematik, og få merit for det, og min klasse er meget god. :)

Hvad vil rektor på min skole sige, til mit høje fravær i de to enkelte fag, er der ikke noget om, at man ikke skal have mere end 15% fravær? Og vil rektor have ret til at smide mig ud af gymnasiet, og hvor sandsynligt er det, at det sker?
Jeg er rimelig bange xD

Skriv et svar til: Gym -> Hf, fravær?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.