Matematik

Integralregning

27. marts 2008 af skumbanan88 (Slettet)
Hejsa, jeg kunne godt bruge noget hjælp til denne opgave:

Bestem integralet:
?2x * (3^(x^2)) dx

Nogen der kan hjælpe?

Svar #1
27. marts 2008 af skumbanan88 (Slettet)

spørgsmålstegnet skulle have været et integrale-tegn!

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2008 af mathon

sæt
t = x^2 og dermed 2xdx = dt

og benyt
S3^tdt = (1/ln(3))*3^t

Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.