Matematik
matematikafl.
01. september 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil hører om der ikke er nogle der kan hjælpe med en afleveringsopg., da jeg er gået i stå.
jeg skal vise at F er en stamfunktion til f
og det kan jeg gøre ved differation af
F(X), men har forsøgt og kan ike få den til at gå op.
f(x)=(x/(x+1))^2, x er større end -1
F(x)=x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1), x er større end -1
derudover ville jeg høre om det er rigtigt at F(x)=(1/4)*9ln(3-4x)+k er en stamfunktion til f(x)=9/(3-4x), hvor x er mindre end 3/4
på forhånd tak
jeg skal vise at F er en stamfunktion til f
og det kan jeg gøre ved differation af
F(X), men har forsøgt og kan ike få den til at gå op.
f(x)=(x/(x+1))^2, x er større end -1
F(x)=x+1-(1/(x+1))-2ln(x+1), x er større end -1
derudover ville jeg høre om det er rigtigt at F(x)=(1/4)*9ln(3-4x)+k er en stamfunktion til f(x)=9/(3-4x), hvor x er mindre end 3/4
på forhånd tak
Skriv et svar til: matematikafl.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
