Matematik

isoler

27. marts 2008 af silverbabe (Slettet)
hvordan isoler jeg Y i denne her
((x/a)^2,5)+((y/b)^2,5)=1 ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2008 af Isomorphician

tjah...giv det selv et forsøg

Svar #2
28. marts 2008 af silverbabe (Slettet)

jeg er blank, det er ^2,5 som bremser mig

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2008 af mathon

(y/b)^2,5 = 1 - (x/a)^2,5

[(y/b)^2,5]^(1/2,5) = [1 - (x/a)^2,5]^(1/2,5)

[(y/b)^2,5]^0,4 = [1 - (x/a)^2,5]^0,4

(y/b)^(2,5*0,4) = [1 - (x/a)^2,5]^0,4

y/b = [1-(x/a)^2,5]^0,4

y = b*[1-(x/a)^2,5]^0,4

Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.