Matematik
Eksponentialfunktioner
30. marts 2008 af
Line-Emma (Slettet)
Hej.
jeg skal fortælle hvad det betyder hvis både a og b er ens for de to eksponentialfunktioner?
kan nogle hjælpe, for jeg forstår det ikke!
jeg skal fortælle hvad det betyder hvis både a og b er ens for de to eksponentialfunktioner?
kan nogle hjælpe, for jeg forstår det ikke!
Svar #1
30. marts 2008 af Sherwood (Slettet)
For eksempel:
f(x)=4*0,5^x
g(x)=4*0,5^x
???
I så fald er det præcist samme graf. Graferne vil starte i samme punkt (4) vil aftage præcist ens. De vil altså ligge præcist oven i hinanden.
f(x)=4*0,5^x
g(x)=4*0,5^x
???
I så fald er det præcist samme graf. Graferne vil starte i samme punkt (4) vil aftage præcist ens. De vil altså ligge præcist oven i hinanden.
Svar #2
30. marts 2008 af dnadan (Slettet)
Eksponentialfunktioner:
f(x)=a^x
Eksponentiellefunktioner:
f(x)=b*a^x
f(x)=a^x
Eksponentiellefunktioner:
f(x)=b*a^x
Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
