Matematik

Hjælp til en opg.

06. april 2008 af crew (Slettet)
Beløbet K på en bankkonto er givet ved K = 8000*2^t/20, hvor tiden t måles i år. jeg skal angive betydningen af tallene 8000 og 20 i denne formel.
hvordan gør jeg?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2008 af mathon

K = Ko*a^t = Ko*2^(t/T2) = 8000*2^(t/20),

hvor
Ko = 8000 er det oprindeligt indsatte beløb til tiden t = 0
og
T2 = 20 er fordoblingstiden

Skriv et svar til: Hjælp til en opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.