Spansk
4 sætninger -påstande
08. april 2008 af
Kamelkalle (Slettet)
Kan mine oversættelser passe?
1 En spanier konsumere næsten 5 kilo pasta om året = Un español consume casi 5 kilogramos de pasta por año.
2 En spanier spiser næste 65 kilog frugt om året = Un español come casi 65 kilogramos de fruta por año.
3 En spanier drikker næsten 9 liter likør om året = Un español bebida casi 9 litros de licor por año.
4 En spanier spiser ikke 5 kilo chokolade eller kakao om året - men næsten 3 kilo. Un español no come 5 kilogramos de chocolat o cacao por año – pero casi 3 kilogramos.
1 En spanier konsumere næsten 5 kilo pasta om året = Un español consume casi 5 kilogramos de pasta por año.
2 En spanier spiser næste 65 kilog frugt om året = Un español come casi 65 kilogramos de fruta por año.
3 En spanier drikker næsten 9 liter likør om året = Un español bebida casi 9 litros de licor por año.
4 En spanier spiser ikke 5 kilo chokolade eller kakao om året - men næsten 3 kilo. Un español no come 5 kilogramos de chocolat o cacao por año – pero casi 3 kilogramos.
Svar #1
08. april 2008 af Anonyminized (Slettet)
3 - beber skal bøjes - bebida = drikkelse
4 - chocolate, pero/sino ... samme betydning forskellig anvendelse - tjek her:
http://spanish.about.com/od/conjunctions/a/sino_pero.htm
4 - chocolate, pero/sino ... samme betydning forskellig anvendelse - tjek her:
http://spanish.about.com/od/conjunctions/a/sino_pero.htm
Svar #3
09. april 2008 af Anonyminized (Slettet)
nej, det hedder
yo bebo
tu bebes
el bebe
nosotros bebemos
vosotros bebeís
ellos beben
Så los españoles beben, eller un español bebe ...
yo bebo
tu bebes
el bebe
nosotros bebemos
vosotros bebeís
ellos beben
Så los españoles beben, eller un español bebe ...
Skriv et svar til: 4 sætninger -påstande
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
