Matematik
punktmængde mm.
08. april 2008 af
Oziriz (Slettet)
Hej!
Jeg sidder med to opgaver jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an! Så håber i kan hjælpe mig!
1) Beskriv de punktmængder, som er givet ved ligningerne nedenfor.
a) x^2+y^2-4x+6y+1=0
b) x^2+y^2+2x-y+4=0
2) Løs for ethvert a ligningssystemet
2x+(a+5)y=a
x-2ay=1
På forhånd tak
Jeg sidder med to opgaver jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe an! Så håber i kan hjælpe mig!
1) Beskriv de punktmængder, som er givet ved ligningerne nedenfor.
a) x^2+y^2-4x+6y+1=0
b) x^2+y^2+2x-y+4=0
2) Løs for ethvert a ligningssystemet
2x+(a+5)y=a
x-2ay=1
På forhånd tak
Svar #1
08. april 2008 af dnadan (Slettet)
1) Hint: begge er cirkler
2) Benyt 'Lige store koefficienters metode' eller 'Substitutions metoden', her er 'lige store koefficienters metode' den hurtigste vej til målet.
2) Benyt 'Lige store koefficienters metode' eller 'Substitutions metoden', her er 'lige store koefficienters metode' den hurtigste vej til målet.
Svar #2
08. april 2008 af Oziriz (Slettet)
okay.
Men hvad er det helt præcist man skal gøre i 1? forstår slet ikke hvad der menes med spørgsmålet
Men hvad er det helt præcist man skal gøre i 1? forstår slet ikke hvad der menes med spørgsmålet
Svar #3
08. april 2008 af Oziriz (Slettet)
Jeg forstår egentlig heller ikk hvad jeg skal gøre ved 2. for har slået det op du foreslået men kan ikke finde ud af hvad det er..
Skriv et svar til: punktmængde mm.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
