Matematik
solve
09. april 2008 af
anna85 (Slettet)
hvordan var det nu man løser ligning på X^2 + 2x - 3= 0
kan det ikke passe man bruger solve altså. solve(X^2 + 2x - 3,0)men desværre kommer den ik på min lommeregner, hvordan kan det være?
hvordan var det nu man løser ligning på X^2 + 2x - 3= 0
kan det ikke passe man bruger solve altså. solve(X^2 + 2x - 3,0)men desværre kommer den ik på min lommeregner, hvordan kan det være?
Svar #1
09. april 2008 af tivalde (Slettet)
du skal skrive solve(x^2+2x-3=0,x) og brug det "=" der ikke er enterknappen.
Svar #4
10. april 2008 af LiGoMo (Slettet)
du skulle hellere tage og regne den manuelt med diskriminant og det hele.
x = ((-b +- sqrt(b^2-4ac)) / 4a)
x = ((-b +- sqrt(b^2-4ac)) / 4a)
Skriv et svar til: solve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
