Dansk
Kunsteventyr/folkeeventyr
12. april 2008 af
Beivita (Slettet)
Hej.
Jeg vil bare spørge, om I er enige i, at:
H.C. Andersen "den lykkelige familie" og "hyrdinden og skorstensfejeren" er kunsteventyr?
Jeg vil bare spørge, om I er enige i, at:
H.C. Andersen "den lykkelige familie" og "hyrdinden og skorstensfejeren" er kunsteventyr?
Svar #2
12. april 2008 af GitteMH (Slettet)
Hej Beivita
kunsteventyr = forfatteren er kendt
folkeeventyr = ukendt forfatter (fortalt fra mund til mund ligesom med folkeviser)
Så er du i hvert fald ikke i tvivl en anden gang;-)
Mvh. Gitte
kunsteventyr = forfatteren er kendt
folkeeventyr = ukendt forfatter (fortalt fra mund til mund ligesom med folkeviser)
Så er du i hvert fald ikke i tvivl en anden gang;-)
Mvh. Gitte
Svar #3
12. april 2008 af Boggnasker2 (Slettet)
Er det ikke noget med, at alle H.C.Andersens eventyrer er kunsteventyrer?
Skriv et svar til: Kunsteventyr/folkeeventyr
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
