Matematik
parabeltangent
06. september 2004 af
Maria17 (Slettet)
y=2x^2-3x-2
P(2,f(2))
Jeg har lavet disse udregninger:
f´(2)=2*2*2-3=5
f(2)=2*2^2-3*2-2=0
p(2)=5(x-0)+0=5x
Tangenten giver dog et forkert resultat.. Hvad har jeg gjort forkert?
P(2,f(2))
Jeg har lavet disse udregninger:
f´(2)=2*2*2-3=5
f(2)=2*2^2-3*2-2=0
p(2)=5(x-0)+0=5x
Tangenten giver dog et forkert resultat.. Hvad har jeg gjort forkert?
Svar #1
06. september 2004 af frodo (Slettet)
xo i tangentligningen skal være den førstekoordinat du har brugt hele vejen igennem.. altså 2
Skriv et svar til: parabeltangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
