Matematik
Isoler
14. april 2008 af
hadsaa (Slettet)
Har problemer med følgende:
Isoler g i følgende formel: T=2p*v(L/g)
På forhåmd tak.
Isoler g i følgende formel: T=2p*v(L/g)
På forhåmd tak.
Svar #1
14. april 2008 af mathon
T = 2*pi*sqrt((L/g))
sqrt((L/g)) = T/(2*pi)
L/g = (T/(2*pi))^2 = T^2/(4*pi^2)
g/L = (4*pi^2)/T^2
g = (4*pi^2)/T^2*L
sqrt((L/g)) = T/(2*pi)
L/g = (T/(2*pi))^2 = T^2/(4*pi^2)
g/L = (4*pi^2)/T^2
g = (4*pi^2)/T^2*L
Svar #3
14. april 2008 af Jerslev (Slettet)
#2: Indholdet i parantesen opløftes til anden potens. :)
Skriv et svar til: Isoler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
