Matematik
opstil et udtryk
16. april 2008 af
donson (Slettet)
en kvadratisk kassemed sidelængden X, målt i cm, og højden h, målt i cm, er lavet af materialet A til siderne (koster 2 kr, pr cm^2) og materiale B til låg og bund (koster 3 kr, pr. cm^2)
opstli et regneudtryk for udgiften til matertiale forbrug:
4xA +2x^2B = 8xh +6x^2
prisen for materiale til kassen må højst være 100 kr
opstile et regneudtryk for h og kassens rumfang v(x) som funktion af x, når udgiften til materialer kun må være 100 kr.
her går jeg i stå og vil gerne have hjælp!!
opstli et regneudtryk for udgiften til matertiale forbrug:
4xA +2x^2B = 8xh +6x^2
prisen for materiale til kassen må højst være 100 kr
opstile et regneudtryk for h og kassens rumfang v(x) som funktion af x, når udgiften til materialer kun må være 100 kr.
her går jeg i stå og vil gerne have hjælp!!
Svar #1
16. april 2008 af peter lind
V=h*x^2
8xh+6x^2<=100
Løs den sidste md hensyn til h og sæt ind i den første.
8xh+6x^2<=100
Løs den sidste md hensyn til h og sæt ind i den første.
Skriv et svar til: opstil et udtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
