Matematik
Stamfunktion
20. april 2008 af
andersdeluxe (Slettet)
Jeg har fået en opgave der lyder;
En funktion f er bestemt ved
f(x) = x + 1/x , x>0
a) Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder at F(1)= 3.5
??
Ved ikke rigtigt hvordan jeg skal gribe opgaven an, og hvordan jeg skal begynde osv?
En funktion f er bestemt ved
f(x) = x + 1/x , x>0
a) Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder at F(1)= 3.5
??
Ved ikke rigtigt hvordan jeg skal gribe opgaven an, og hvordan jeg skal begynde osv?
Svar #1
20. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Start med at finde stamfunktionen. Brug herefter punktet til at bestemme konstanten.
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
