Matematik
kvadratsætninger
21. april 2008 af
9200 (Slettet)
Håber nogen vil fortælle hvordan man løser de her. Jeg har resultaterne på dem allesammen. Men jeg vil gerne lære hvordan man udregner dem.
Udregn følgende udtryk: (man skulle gerne få 3 led, men forstår ikke hvordan)
1) (x+7)^2
2) (2a-3b)^2
3) (2x-3)^2
Opløs følgende udtryk i faktorer:
1)x^2+4+4x
2) 36-36x+9x^2
3)x^2+y^2-2xy
Udregn følgende udtryk: (man skulle gerne få 3 led, men forstår ikke hvordan)
1) (x+7)^2
2) (2a-3b)^2
3) (2x-3)^2
Opløs følgende udtryk i faktorer:
1)x^2+4+4x
2) 36-36x+9x^2
3)x^2+y^2-2xy
Svar #1
21. april 2008 af Isomorphician
1) (x+7)^2 = (x+7)(x+7) = x^2 + 7x + 7x + 49 = x^2 + 14x + 49
samme fremgangsmåde i de andre
samme fremgangsmåde i de andre
Svar #2
21. april 2008 af 9200 (Slettet)
Ahh tak...
Kunne du hjælpe med en af de andre opgaver....?? :D
Kunne du hjælpe med en af de andre opgaver....?? :D
Skriv et svar til: kvadratsætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
