Engelsk
Forskellen på 2 ord
21. april 2008 af
mhvidtsted (Slettet)
Min opgave lyder på, at jeg skal forklare på dansk, hvorfor det netop er ordet der står med STORT der er rigtigt og ikke det andet, jeg er ret sikker på at det jeg har skrevet er rigtigt, men jeg kan ikke forklare hvorfor :) ...
a) There is a great DIFFERENCE between A Black Label and a black eye. (DIFFERENCE/DIFFERENT )
b) We got two DIFFERENT books the other day.(DIFFERENCE/DIFFERENT )
c) The Black DEATH is a terrible disease.
(DEATH/DEAD)
d) The DEAD birds on the polluted beach looked awful. (DEATH/DEAD)
a) There is a great DIFFERENCE between A Black Label and a black eye. (DIFFERENCE/DIFFERENT )
b) We got two DIFFERENT books the other day.(DIFFERENCE/DIFFERENT )
c) The Black DEATH is a terrible disease.
(DEATH/DEAD)
d) The DEAD birds on the polluted beach looked awful. (DEATH/DEAD)
Svar #1
21. april 2008 af Dunnar (Slettet)
difference = en forskel (substantiv)
different = forskellige (adjektiv)
death = død (substantiv)
dead = død (adjektiv)
Det handler om hvilket led i sætningen ordet er.
different = forskellige (adjektiv)
death = død (substantiv)
dead = død (adjektiv)
Det handler om hvilket led i sætningen ordet er.
Svar #2
21. april 2008 af Katrine (Slettet)
forskellen på ordparrene er jo, at det ene er et navneord/substantiv/noun og det andet er et tillægsord/adjektiv/adjective.
a = "forskel" - noun
b = "forskellige" - adjective
c = "Død" - noun
d = "døde" - adjective
a = "forskel" - noun
b = "forskellige" - adjective
c = "Død" - noun
d = "døde" - adjective
Skriv et svar til: Forskellen på 2 ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
