Matematik
integral hjælp
22. april 2008 af
thekingy (Slettet)
Hej,,,,
Jeg går på engelsk skole, har lige 3 exercise.
a. Find the area bounded by y=3x^2-x^3 and the x-axis.
b. Find the area bounded by y=1/(2x+1)^2, y=0, x=1, and x=2.
c. Find the area between y=x^2 and y=3x^2.
har brug for hjælp til de 3..
Jeg går på engelsk skole, har lige 3 exercise.
a. Find the area bounded by y=3x^2-x^3 and the x-axis.
b. Find the area bounded by y=1/(2x+1)^2, y=0, x=1, and x=2.
c. Find the area between y=x^2 and y=3x^2.
har brug for hjælp til de 3..
Svar #1
22. april 2008 af peter lind
Brug at en stamfunktion til x^n er x^(n+1)/(n+1) og at arealet under en kurve givet ved y=f(x) mellem værdierne x1 og x2 er F(x2)-F(x1), hvor F er en stamfunktion til f
Skriv et svar til: integral hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
