Matematik

lidt hjælp?

22. april 2008 af Skat1 (Slettet)
hvordan kan man skrive: p^2 + 2qp + q^2 = d, som (formel)-> (a + b)^2?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2008 af _rie_ (Slettet)

(p+q)^2

jeg forstår ikke det med d'et?

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

(p+q)^2=d

Kvadratsætningerne!! Nu må du snart kunne dem..

Svar #3
22. april 2008 af Skat1 (Slettet)

kan ikke finde ud af matematik - hader matematik, kommer aldrig til det forstå det :d
men hvis en ligning = 4 og har løsningerne y = +2 så kan der stå;
y^2 = 4 -> y=+2
y^2=4 -> y=+kvadratrod(4)

ligningen z^2 = 9 - hvor mange løsningerne har den?
altså den har;3?

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2008 af Sherwood (Slettet)

z^2=9
<=>
z=-kvrod(9) v z=kvrod(9) ..hvilket svarer til.. z=-3 v z=3

Din anden ligning har også en minus løsning.

Svar #5
22. april 2008 af Skat1 (Slettet)

hvor mange løsninger har du det; 2?

Svar #6
22. april 2008 af Skat1 (Slettet)

hva med y^2=0;
y=kvrod(0) v y=+kvrod(0)


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. april 2008 af dnadan (Slettet)

#6 y=0

Til en anden gang, se da:
Andengradsligninger og andengradsuligheder:
http://peecee.dk/upload/view/110518
Reducering(kun regneregler indtil videre)
http://peecee.dk/upload/view/110519


Skriv et svar til: lidt hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.