Matematik

Regressionstyper

23. april 2008 af elibeli (Slettet)
Hey!

Nogle der kort kan fortælle om de forskellige regressionstyper? bare sådan kort om dem.
Hvilke typer findes der, og hvordan kan man kende dem fra hinanden.


Jeg ved intet om regression, da vi ikke har lært det, men sidder her med min opgave, og skal bestemme hvilken regressionstype jeg har med at gøre :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

Der er tre som man bruger meget.
Lineær regression, så får man en ligningen af formen: y=ax+b
Eksponentiel regression: y=b*a^x
Potentiel regression: y=b*x^a

Der er også visse andre, men jeg går ikke ud fra at du skal bruge dem endnu.. Så er det hvis du arbejder med polynomier..

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Hvilken regressionstype?
Prøv at læg din opgave ind..

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2008 af Da-ted (Slettet)

også logistisk vækst?

Svar #4
23. april 2008 af elibeli (Slettet)

Okay, jeg ved det er en eksponentiel regression, snakkede med en lærer om det.
men skal bruge noget teori om regressionstyper, og kan slet ikke finde noget på nettet.

Svar #5
23. april 2008 af elibeli (Slettet)

Hvordan kan man bare kigge på den, og så bestemme hvad den er?

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. april 2008 af Sherwood (Slettet)

Skriv opgaven ned så skal jeg se, hvad jeg kan fortælle..

Skriv et svar til: Regressionstyper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.