Matematik
hegn
24. april 2008 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Hejsa, :)
Der skal opsættes et hegn omkring en rektangulær sportsplads på 3200m^2. Der skal kun være hegn på de tre af siderne. Opsynsmanden har 150m hegn til overs fra sidst.
Har han nok hegn eller skal han købe mere?
På forhånd tak :D
Der skal opsættes et hegn omkring en rektangulær sportsplads på 3200m^2. Der skal kun være hegn på de tre af siderne. Opsynsmanden har 150m hegn til overs fra sidst.
Har han nok hegn eller skal han købe mere?
På forhånd tak :D
Svar #1
24. april 2008 af mathon
hvis en langside kan ligge hegnløs:
L+2B = 150
L*B = 3200
(150-2B)*B = 3200,
hvoraf
-2b^2+150b-3200=0....der divideres med -2
b^2-75b+1600=0 .......
L+2B = 150
L*B = 3200
(150-2B)*B = 3200,
hvoraf
-2b^2+150b-3200=0....der divideres med -2
b^2-75b+1600=0 .......
Svar #2
24. april 2008 af sukkertrold-xD (Slettet)
Forstår ikke de to udregninger:
-2b^2+150b-3200=0....der divideres med -2
b^2-75b+1600=0 .......
-2b^2+150b-3200=0....der divideres med -2
b^2-75b+1600=0 .......
Skriv et svar til: hegn
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
