Matematik
vektorberegning
08. september 2004 af
fuchur (Slettet)
Jeg kunne bruge noget hjælp til beregning af retningsvinkel for a.
Eks. givet vektor a=(6, -7)
Jeg har bestemt dens længde til at være Kvadratroden af 85 (=ca.9,217..)
Hvordan kan jeg regne retningsvinkelen ud?
Eks. givet vektor a=(6, -7)
Jeg har bestemt dens længde til at være Kvadratroden af 85 (=ca.9,217..)
Hvordan kan jeg regne retningsvinkelen ud?
Skriv et svar til: vektorberegning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
