Matematik
fi-følgen
28. april 2008 af
piapiaj (Slettet)
opgaven lyder således:
lad fi=1+kvadratruden af 5 (dette / med 2)
lad fi´=1-kvadratruden af 5 (dette / med 2)
selveste opgaverne lyder således:
1: fi opløftet i 2 -fi-1=0
2: det samme bare med fi´i stedet.
3: fi'fi´=-1
4: fi+fi=1
5: fi-1= 1/fi
6: fi´-1= 1/fi´
hvordan kan man gøre dette smartest i stedet for at sætte tallene ind hele tiden? håber virkelig i kan hjælpe mig og helst så hurtig som muligt.
på forhåns tak.
lad fi=1+kvadratruden af 5 (dette / med 2)
lad fi´=1-kvadratruden af 5 (dette / med 2)
selveste opgaverne lyder således:
1: fi opløftet i 2 -fi-1=0
2: det samme bare med fi´i stedet.
3: fi'fi´=-1
4: fi+fi=1
5: fi-1= 1/fi
6: fi´-1= 1/fi´
hvordan kan man gøre dette smartest i stedet for at sætte tallene ind hele tiden? håber virkelig i kan hjælpe mig og helst så hurtig som muligt.
på forhåns tak.
Svar #1
28. april 2008 af tuba88 (Slettet)
Vil du ikke være venlig at uddybe din opgave - jeg forstår ikke hvad du skal udregne?
Skriv et svar til: fi-følgen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
