Matematik
matematikhjælp
09. september 2004 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der nogle der vil hjælpe med denne opgave.
opgaven lyder at jeg skal finde k så
k(4x+1)^(3/2)=(4x+1)^(1/2)
håber nogle vil hjælpe
opgaven lyder at jeg skal finde k så
k(4x+1)^(3/2)=(4x+1)^(1/2)
håber nogle vil hjælpe
Svar #1
09. september 2004 af frodo (Slettet)
kan du ikke bare dele med (4x+1)^(3/2) på begge sider.
x^(3/2)=x*x^(1/2)
Så kan du frkerte og vupsi.. Derstår k
x^(3/2)=x*x^(1/2)
Så kan du frkerte og vupsi.. Derstår k
Svar #3
09. september 2004 af frodo (Slettet)
det var bare for at lede ham på rette vej,med et eksempel på simple potensregneregler.
Skriv et svar til: matematikhjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
