Engelsk
interfere? (Er det korrekt?)
28. april 2008 af
Mariecph (Slettet)
Hvordan siger man "Hun vil ikke blande sig i noget som helst"??
She will not interfere in something?
She will not interfere in something?
Svar #1
28. april 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Ville nok sige "in anything" - men ellers skulle jeg mene det er korrekt :)
Kristoffer Fage
Kristoffer Fage
Svar #3
29. april 2008 af Ayazaman (Slettet)
eller
She will not interfere in anything? Lyder ret dumt, samtidig med at She will = hun vil... She did not want to = hun ville ikke
up to u... ville sige den første
She will not interfere in anything? Lyder ret dumt, samtidig med at She will = hun vil... She did not want to = hun ville ikke
up to u... ville sige den første
Skriv et svar til: interfere? (Er det korrekt?)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
