Matematik
differentialligning
04. maj 2008 af
Janno (Slettet)
Har en opgave her jeg ikke rigtig kan få startet på er der nogen der vil guide mig i den rette retning ?
" En funktion f er løsning til y`= 2x+5-y og linjen med ligningen y=1 er tangent fro grafen for f"
Har prøvet at skive det op på forskellige måder a la f`(xo) = 2x+5-f(x) og se om det kunne hjælpe en eller anden process igang, men desværre nej..
Håber der er en der vil forbarme sig over mig
Hygge
" En funktion f er løsning til y`= 2x+5-y og linjen med ligningen y=1 er tangent fro grafen for f"
Har prøvet at skive det op på forskellige måder a la f`(xo) = 2x+5-f(x) og se om det kunne hjælpe en eller anden process igang, men desværre nej..
Håber der er en der vil forbarme sig over mig
Hygge
Svar #2
04. maj 2008 af Janno (Slettet)
HEHE det var da et godt spørgsmål
Skal finde forskrift for f
Sorry
Skal finde forskrift for f
Sorry
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
