Matematik
boksplot
09. maj 2008 af
P.L. (Slettet)
Skal finde:
Min obs.
nedre k.
median
øvre k.
max obs.
Observationer:
3,6,6,10,12,12,12,12,12,13,13,15,15,15,16,16,17,17,20,20
Har fået:
Min obs = 3
Nedre k= 12
median= 13
Øvre k= 16
og max obs = 20
Vil bare lige tjekke at jeg gør det rigtigt?
Skal finde:
Min obs.
nedre k.
median
øvre k.
max obs.
Observationer:
3,6,6,10,12,12,12,12,12,13,13,15,15,15,16,16,17,17,20,20
Har fået:
Min obs = 3
Nedre k= 12
median= 13
Øvre k= 16
og max obs = 20
Vil bare lige tjekke at jeg gør det rigtigt?
Skriv et svar til: boksplot
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
