Tysk
"erne"
10. maj 2008 af
Camilla gris (Slettet)
Hvordan er det man makere "erne" på tysk, altså hvis man nu skulle skrive " menneskerne" "gæsterne" osv. ?
Svar #1
10. maj 2008 af Stenalt (Slettet)
Menneskerne??? Det hedder menneskene... Nå men kan intet tysk så lader din tråd være...
Svar #3
10. maj 2008 af JKL-31 (Slettet)
Du gør den bare bestemt. "erne" el. "ene" det er jo den bestemte form - pluralis, altså:
Menneskene = die Menschen
Gæsterne = die Gäste
Menneskene = die Menschen
Gæsterne = die Gäste
Skriv et svar til: "erne"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
