Matematik
Monoton / Integrabel
13. maj 2008 af
pdebes (Slettet)
Jeg sidder med en funktion hvor jeg skal vise at den er integrabel og jeg ved at hvis en funktion er monoton så er den også integrabel. Jeg er dog ikke sikker på at den er monoton, så det er spørgsmålet.
=\frac{1}{n}, hvis \frac{1}{n+1}$)

Den er jo ikke sårlig svær at tegne, men kan man sige at den er monoton, hvis ja hvorfor?
hvis nej hvordan kan jeg så vise at funktionen er integabel?
Den er jo ikke sårlig svær at tegne, men kan man sige at den er monoton, hvis ja hvorfor?
hvis nej hvordan kan jeg så vise at funktionen er integabel?
Svar #1
13. maj 2008 af pdebes (Slettet)
Åbenbart er forumet ikke super god til tex, men n tilhøre de naturlige tal og
f(x)=1/n, 1/(n+1)<x \leq 1/n
f(x)=1/n, 1/(n+1)<x \leq 1/n
Skriv et svar til: Monoton / Integrabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
