Matematik

polynomiet

13. maj 2008 af rosiette (Slettet)
Vis at 2 er nulpunkt i polynomiet

f(x) = x^3 - 4x^2 - 4x + 16

skal den differentieres? eller skal 2 bare sættes ind i x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2008 af mathon

vis at
f(2) = 2^3 - 4*2^2 - 4*2 + 16 = 0

Svar #2
13. maj 2008 af rosiette (Slettet)

nice, tak mathon, dejligt at jeg har dig :-)

Skriv et svar til: polynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.