Matematik
Beregning af k
14. maj 2008 af
Cumano (Slettet)
Linjen lk med ligningen
kx-3y=10
er vinkelret på linjen
n:2x+3y=6
Beregn k.
Jeg ved at hvis den er vinkel ret skal det gi -1?
kx-3y=10
er vinkelret på linjen
n:2x+3y=6
Beregn k.
Jeg ved at hvis den er vinkel ret skal det gi -1?
Svar #1
14. maj 2008 af Kristoffer Fage (Slettet)
Umiddelbart vil jeg sige: Isoler y i hver ligning og sæt derefter de 2 koefficienter lig -1 og isoler k.
Skriv et svar til: Beregning af k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
