Dansk

Dividend

14. maj 2008 af BellisBlomsten (Slettet)
Hvad betyder "dividend" ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2008 af janko (Slettet)

skriv sætning ... har kun mødt ordet i matematik....

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2008 af mathon

12 : 4 = 3

12 kaldes dividend
4 kaldes divisor
3 kaldes kvotient

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

Som #1 siger omhandler det matematik. Jeg citerer fra Politikens dansk ordbog : Et tal som skal divideres med et andet tal. Fx. er 8 dividend i 8:2=4

Svar #4
14. maj 2008 af BellisBlomsten (Slettet)

Ligesom ved investeringsselskaberne var der her en konstant fare for, at vægtstangspricippet ville virke negativt og herved få ødelæggende virkninger. I særdeleshed var det dividenderne fra de producerende virksomheder der betale obligationsrenterne for de holdingsselskaber...

Svar #5
14. maj 2008 af BellisBlomsten (Slettet)

#3 også i ovennævnte sammenhæng?

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2008 af Mussy06 (Slettet)

#5, hvis du hentyder til indlæg 2, så ja, skrev på samme tid, så jeg vidste ikke, at andre var igang med at besvare, hvilket jeg først så, efter mit indlæg blev sat ind :/.

Svar #7
14. maj 2008 af BellisBlomsten (Slettet)

#6 nej mente indlæg 4

Brugbart svar (0)

Svar #8
15. maj 2008 af mathon

dividende = det der er til deling

Skriv et svar til: Dividend

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.