Almen studieforberedelse (AT)

Rækkefølge eksamen

19. maj 2008 af sutt (Slettet)
Hej, jeg tænkte på, om dem af jer, der har været oppe, lige kunne skrive i hvilken rækkefølge i tog de forskellige ting, som skal med til fremlæggelsen? Og så evt. hvilken karakter i har fået, så man har lidt at forholde sig til?

På forhånd tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2008 af Shais (Slettet)

Det kunne være, at du lige skulle tage et smugkig på Studieportalens opgave-sektion, som rummer nogle "synopsis'er" (https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Search.aspx?query=synopsis&category=-1&content=False&order=Title&asc=True&grade=-1&type=-1&theme=-1&page=1). - Kunne ikke lige selv åbne nogen, men håber at det ikke er tilfældet for dit vedkommende :).

Brugbart svar (2)

Svar #2
19. maj 2008 af Pitzner* (Slettet)

Jeg gjorde følgende:

1) Generel introduktion til emnet
2) Præsicering af problemforulering og relevante problemstillinger
3) Metoder, teorier og begrænsinger, samt fagenes samspil
4) Uddybbelse af centrale pointer fra synopsen
5) Perspektivering/anvendelse i dag
6) Overordnede konklusioner

Jeg scorede et 12-tal.. Lærerne lægger meget vægt på de forskellige metoder og teorier, samt hvordan fagene spiller sammen.

Svar #3
19. maj 2008 af sutt (Slettet)

Kunne godt åbne den, så tak... mit spørgsmål er bare mere baseret på den mundtlige fremlæggelse frem for selve synopsen

Svar #4
19. maj 2008 af sutt (Slettet)

#2 Mange tak.. Det er meget brugbart... Hvornår viste du så at du er blevet klogere, og inddrog nyt materiale?

Brugbart svar (1)

Svar #5
19. maj 2008 af Pitzner* (Slettet)

Det gjorde jeg i min uddybelse af pointer og perspektivering. Jeg havde valgt ikke at komme med alle min pointer i synopsen og gemte dermed de vigtigste til det mundtlige oplæg. Mit emne var økonomiske modeller og som et eksempel kan jeg nævne, at jeg i min perspektivering tog udgangspunkt i finansbesparelsen her i 2008, og de økonomiske betragtninger der lå bag. Det havde jeg ikke behandlet i min synopsis.

Svar #6
19. maj 2008 af sutt (Slettet)

#5 ahh ja okay:) du skal have mange tak. Tror jeg er ved at have styr på det nu. og tillykke med karakteren i øvrigt

Brugbart svar (2)

Svar #7
19. maj 2008 af Dano (Slettet)

#2

1) Generel introduktion til emnet
= Dvs, hvorfor du har valgt emnet, osv ik?

2) Præsicering af problemforulering og relevante problemstillinger
= Hvad mener du med præcicering af pf? Altså en hurtig gennemgang eller?

3) Metoder, teorier og begrænsinger, samt fagenes samspil
= Var det så hvordan har løst opgaven, eller hvordan du ville have løst opgaven?

4) Uddybbelse af centrale pointer fra synopsen
= Er det resultaterne for delkonklusionerne eller?

5) Perspektivering/anvendelse i dag
= Relavens til idag eller?

6) Overordnede konklusioner
= Den samlet konklusion eller?


ydermere tænkte jeg på en ting, da du talte om teorierne.. Talte du så som om det var sådan du har anvendt dem, eller ville have anvendt dem hvis man skulle lave opgaven?

Forresten tillykke med 12 tallet!

Brugbart svar (1)

Svar #8
19. maj 2008 af Dano (Slettet)

# 2

er det muligt at få lov til at se dit talepapir som inspiration?

Brugbart svar (1)

Svar #9
20. maj 2008 af Pitzner* (Slettet)

#7

1) Ja og hvilken relevans det har til overemnet.
2) En gennemgang af probemformulering, plus en præcisering. Altså hvor du uddybber hvad du går i dybden med i det mundtlige oplæg.
3) Hvordan jeg har løst opgaven. Altså hvilke metoder og teorier der er benyttet til at belyse problemstillingerne.
4) Ja, eller hvis du har nye konklusioner/resultater at tilføje
5) Jeg perspektiverede til hvordan man benytter "min" forudsigelse i dag, og hvilken betydning den muligvis får i fremtiden.
6) Ja hurtigt en samlet konklusion på din forudsigele/emne

Og tak :) du kan smide mig en mail i en privatbesked, så skal jeg nok sende mit talepapir.

Brugbart svar (1)

Svar #10
20. maj 2008 af Mona. (Slettet)

#9 Jeg har også sendt dig en besked med min mail... vil også gerne se talepapiret.

Brugbart svar (1)

Svar #11
20. maj 2008 af Ykita (Slettet)

hejsa.

jeg har lavet en guide her på forum der hedder:
AT eksamen - evaluering og fremgangsmetode til den mundtlige eksamen!

Den kan nok godt være til stor nytte.

Mvh Stine

Skriv et svar til: Rækkefølge eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.