Matematik
Differential hjælp
25. maj 2008 af
Libaro (Slettet)
Hej
Jeg har differentieret
ln(x+2)+x2
til 1/(x+2)+2x
også skal jeg lave monotoniforhold til den..
´
Og derfor skal løse ligningen
1/(x+2)+2x)= 0
Nogen der vil hjælpe med at løse den?
Jeg har differentieret
ln(x+2)+x2
til 1/(x+2)+2x
også skal jeg lave monotoniforhold til den..
´
Og derfor skal løse ligningen
1/(x+2)+2x)= 0
Nogen der vil hjælpe med at løse den?
Svar #3
25. maj 2008 af Sherwood (Slettet)
1/(x+2)+2x)=0
<=>
1/(x+2)=-2x
<=>
1=-2x*(x+2)
<=>
1=-2x^2-4x
<=>
0=-2x^2-4x-1
Løs nu andengradsligningen.
<=>
1/(x+2)=-2x
<=>
1=-2x*(x+2)
<=>
1=-2x^2-4x
<=>
0=-2x^2-4x-1
Løs nu andengradsligningen.
Skriv et svar til: Differential hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
