Matematik

binomialfordelingens middelværdi?

28. maj 2008 af formel1 (Slettet)
er der nogen der ved hvor jeg kan finde beviset/udledningen af binomialfordelingen på dansk?

Svar #1
28. maj 2008 af formel1 (Slettet)

undskyld....jeg mener selvfølgelig udledningen af middelværdien for binomialfordelingen...

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2008 af JacobJensen (Slettet)

Ved du overhovedet hvad middelværdi er?

Opgaven er triviel

Svar #3
28. maj 2008 af formel1 (Slettet)

der står at middelværdien for en binomialfordeling altid er:

µ =E(X)= n*p

.....

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2008 af JacobJensen (Slettet)

EX=SUM(N0) P_X (x) *x

P_X (x) er vores sandsynlighedsfunktion = K(n,x)p^x(1-p)^(n-x) og 0 ellers.

x er variablen, n er antalparameter og p er sandsynlighedsparameteren.

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2008 af JacobJensen (Slettet)

http://icosahedron.wordpress.com/2008/01/05/nice-proof-mean-of-binomial-distribution/

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2008 af klotte (Slettet)

blev der ikke bedt om hjælp på dansk ?
linket er engelsk

Brugbart svar (0)

Svar #7
28. maj 2008 af DeciMat (Slettet)

her er dansk
http://da.wikipedia.org/wiki/Binomialfordeling

Svar #8
28. maj 2008 af formel1 (Slettet)

tak for link'sne.....jeg tror jeg har beviset på plads....

jeg mangler bare lige at forstå hvad der menes med

n
?
k=0

Hvilken betydning har det så hvis k=1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. maj 2008 af DeciMat (Slettet)

n= antalsparameter
p= sandsynlighedsparameter
k= mulige udfald
r= succes/fiasko


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. maj 2008 af DeciMat (Slettet)

når sandyndligheden for succes feks= 0,25
så sandsyndligheden for fiasko =1-0,25=0,75

Svar #11
28. maj 2008 af formel1 (Slettet)

okay tak har forstået beviset nu :)

Skriv et svar til: binomialfordelingens middelværdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.