Matematik

andengradspolynomier

29. maj 2008 af ~miss-wagne~ (Slettet)
Jeg skal op til eksamen i mat A-niveau og har fået udleveret nogle udkast til hvordan emnerne kan se ud..
Et emne er andengradspolynomier, hvor der står at jeg bla. kan komme ind på, regression, tangent og differentation af x^2.

Forstår ikke rigtigt hvad min lærer mener med regression? Hvad vil han have at jeg viser?

med hensyn til tangent, hvad skal jeg helt præcist komme ind på der? y=a(x-x0)+y0??? Eller hvad?

Og hvd menes der med differentation af x^2 ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af mathon

differentiation af x^2

f(x) = x^2

f'(x) = 2x

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/116513

Svar #3
29. maj 2008 af ~miss-wagne~ (Slettet)

Jamen det er vel ikke bare det han vil have at jeg skal fortælle?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. maj 2008 af mathon

y = f(x) = ax^2 + bx + c

f'(x) = 2ax + b

Skriv et svar til: andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.