Matematik

sinx=3,18???

29. maj 2008 af Arvin (Slettet)
Hvordan løser jeg sinx=3,18?

Og hvad med cosx=-1,0198?

Min lommeregner giver intet svar.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2008 af mathon

-1<=sin(x)<=1
og
-1<=cos(x)<=1

hvorfor
sin(x) ikke kan være lig med 3,18
og
cos(x) ikke kan være lig med -1,0198

...hvis din lommeregner havde kunnet det, skulle den have været byttet på grund af dysfunktion!!!:-)

Svar #2
29. maj 2008 af Arvin (Slettet)

#1, jamen, hvordan løser jeg så opgaverne? :(

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2008 af allan_sim

#0.
Ligningerne har ingen løsninger, som de står. Det må du jo så skrive, hvis de bare er stillet sådan. Begrundelsen kan du læse i #1.

Svar #4
29. maj 2008 af Arvin (Slettet)

Okay, tak.

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2008 af Esbenps

Tillad mig at formulere mathons udmærkede svar på alment dansk. Cosinus og sinus kan KUN give værdier mellem -1 og 1. I dine ligninger vil du have dem til at give værdier over 1 og under -1, hvilket jo så ikke kan lade sig gøre...

Skriv et svar til: sinx=3,18???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.