Matematik
Stamfunktion!
17. september 2004 af
klavs123 (Slettet)
f(x)=(1+cosx^2)/(cosx^2)
Sætter jeg t=cosx ?
Er lidt i tvivl om denne opgave.
Håber jeg får svar.
Sætter jeg t=cosx ?
Er lidt i tvivl om denne opgave.
Håber jeg får svar.
Svar #1
17. september 2004 af QaZZaQ
f(x)=(1+cosx^2)/cosx^2
=1/cosx^2+1 = (cosx^-2)+1
herfra burde det ikke være så svært
=1/cosx^2+1 = (cosx^-2)+1
herfra burde det ikke være så svært
Svar #5
17. september 2004 af QaZZaQ
hmm..
Hvis der står cos(x)^2 så kommer du frem til f(x)=(1+cosx^2)/cosx^2
=1/cosx^2+1 = (cosx^-2)+1.
så tror jeg bare du mangler et -. kan det passe?
f'(x)= (-1*cos(x)^-1)*sin(x)+x+k
=-sin(x)/cos(x)+x+k
=-tan(x)+x+k.
ikke sandt...?
Hvis der står cos(x)^2 så kommer du frem til f(x)=(1+cosx^2)/cosx^2
=1/cosx^2+1 = (cosx^-2)+1.
så tror jeg bare du mangler et -. kan det passe?
f'(x)= (-1*cos(x)^-1)*sin(x)+x+k
=-sin(x)/cos(x)+x+k
=-tan(x)+x+k.
ikke sandt...?
Svar #8
17. september 2004 af klavs123 (Slettet)
ok. Den var ikke så svær alligevel som jeg troede. Tak for hjælpen
Skriv et svar til: Stamfunktion!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
